Gyors start

AI termékajánló

E-mail marketing

Számlázó

Feliratkozók szerkesztése, importálása és csoporthoz rendelése

A feliratkozók kezeléséhez először is kattintsunk az Email kampányok feliratkozók menüpontra. A használat előtt azonban elkell fogadni a felugró ablakban megjelenő Levél szemét elleni szabályzatunk.

Felirakozó szerkesztése és hozzáadása

A feliratkozók manuális hozzáadásához, először kattints az új Tétel felivtele gombra. Majd a megjelenő felugró ablakban adjuk meg az email címet.

Feliratkozó szerkesztés

A tovább gomb megnyomása után megnyíló ablakban tudjuk szerkeszteni a már létrehozott felhasználókat, illetve a feliratkozók listában a név oszlopra kattintva.

Itt olyan alapvető adatokat tudunk kitölteni mint név, telefonszám, cégnév és a lokációval kapcsolatos információk.

Feliratkozók és csoportok összekapcsolása

A csoportok mezőre kattintva, a legerdülő listából kiválaszthatjuk azokat a csoportokat amiket már korábban hozzáadtunk a rendszerünkhöz a csoportok menüpontban.

Az adatok kitöltése után nincs más teendőnk mint a jobb alső sarokban megjelenő mentés gombra kattintani.

Feliratkozók importálása

A feliratkozók impotáláshoz, biztosítunk excel importálási lehetőséget.
Az excel sablon letöltéséhez nincs más teendőd mint kattints az export gombra a feliratkozók listában vagy kattints ide.

Amennyiben már elkészítetted az importálni kívánt feliratkozókat, egyszerűen kattints a feliratkozók lista tetején megjelenő import gombra és válaszd ki a megfelelő fájl-t.

Amennyiben olyan feliratkozókat importálsz akinek az email címe már szerepel a rendszerben, ezen adatok felülírásra kerülnek!

Feliratkozók exportálása

Amennyiben szeretnéd exportálni jelenlegi feliratkozóidat, vagy szükséged van az importáláshoz szükséges sablonra, egyszerűen kattints a feliratkozók lista tetején megjelenő export gombra.

Nem találtad meg a választ a kérdésedre?

Vedd fel velünk a kapcsolatot a support@heliosai.eu email címen kollégáink legkésőbb 24 órán belül felveszik veled a kapcsolatot.