Gyors start

AI termékajánló

E-mail marketing

Számlázó

Számlázó beállítása

A számlázó követelményei

A számlázás kötelező eleme az alap adatok kitöltése amiről ebben a tudástár cikkben olvashatsz.

Számlázó beállítása Magyar cégek esetén

A számlázó beállítása a Beállítások menüpont, integrációk menüpontjában található.

Itt elsőnek a számlatömb előtagot töltsük ki. A számlatömb folyamtosan bövülő szám, így minden új regisztráció esetében 1ről fog indulni. PL: DEMO-HELIOS-1

Amennyiben szeretnénk, hogy számláink autómatikusan felkerüljenek a nav rendszerébe, nincs más dolgunk mint kitölteni a NAV felhasználó név, NAV jelszó, NAV XML aláírókulcs és a NAV XML cserekulcs mezőket. Majd az adatok kitöltése után a NAV számla beküldés (api) csúszkát megnyomja aktiválni a beküldési folyamatot.

Számlázó beállítása Európai cégek esetén​

A számlázó beállítása a Beállítások menüpont, integrációk menüpontjában található.

Itt elsőnek a számlatömb előtagot töltsük ki. A számlatömb folyamtosan bövülő szám, így minden új regisztráció esetében 1ről fog indulni. PL: DEMO-HELIOS-1.

A proforma számla validitása mező kitöltésével előre meghatározhatjuk, hány napra szeretnénk proforma számláinkat kiállítani, amik így autómatikusa kiszámolsra kerülnek, proforma számla kiállításakor.

A WEIS szám ellenőrzés használatához, nem kell mást tennünk mint a partnereknél kitölteni az EU adószám mezőt, ezáltal a WEIS ellenőrzés autómatikusan megtörténik és az azonosító számsorozata rákerül a számlára.

Nem találtad meg a választ a kérdésedre?

Vedd fel velünk a kapcsolatot a support@heliosai.eu email címen kollégáink legkésőbb 24 órán belül felveszik veled a kapcsolatot.